Megye II.

2020.09.26. 19:18

A kispadon sérült meg a cserejátékos

A labdarúgó megyei II. osztály szombati eredményei.

Pannónia Zrt. Csoport

Tiszavasvári-Biri 5-2 (1-1)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Szoboszlay.

Tiszavasvári: László – Szojka T. (Gyákum), Tóth (Vantyuch), Kiss, Bakos (Vadász), Viszokai, Szolyka G., Bolega, Kondora (Mészáros), Ujj (Száraz), Bolgár. Edző: Kiss Gábor.

Biri: Oláh – Kiss, Baumgartner (Markovics), Juhász (Asztalos), Takács, Kádár, Nagy, Szlávik, Zámbó, Daróczi, Szoták. Edző: Dankó Zsolt.

Gól: Bolega, Ujj, Kiss, Bakos, Gyákum, illetve Kádár, Markovics. Ifi: 23-0.

Kiss Gábor: – Először is gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez, a megbeszélteket maximálisan betartva játszották végig a mérkőzést. Erre a teljesítményre lehet építeni a jövőben.

Dankó Zsolt: – Nagyon várom, hogy a sérültjeink végre felépüljenek, mert ez már nem bírjuk el. Eddig buta gólokat kaptunk, mostmár kabaréba illőt is, ráadásul kettőt. Mindkét félidő elején döntetlennél! Gratulálok a Tiszavasvárinak a megérdemelt győzelméhez.

Nyírerdő csoport

Tuzsér-Jéke 4-0 (0-0)

Tuzsér, 100 néző, v.:Tuzsér.

Tuzsér: Csuka – Fábián, Balogh, Iván A., Koszta (Farkas), Boda (Jaczina), Iván S. ( Balogh), Setét (Sajtos), Iván T. (Lakatos), Jónás M., Jónás Zs. Edző: Szabó István.

Jéke: Csucsa – Iván Sütő, Szarvas, Klémencz, Huzdik, Végső Á., Horváth, Kovács, Végső Sz. Edző: Dolhai Máté.

Gól: Jónás, Boda, Jaczina, Farkas. Kiállítva: Szarvas (43. perc) Ifi: 10-2.

Szabó István: – A futball örök igazságai közül ma az igazolódott be, hogy a kötelező a legnehezebb győzelem. Hiába borult fel a pálya szinte mindkét félidőben, mégsem tudtuk sajnos még az emberelőnyünk ellenére sem, a magunk javára fordítani a mérkőzést. A második játékrészben egy hatalmas, 25 méteres bomba kellett ahhoz, hogy beinduljon a csapat. Innentől viszont már nem volt kétséges a sikerünk. Gratulálok a nagyon masszívan és lelkesen futballozó ellenfélnek, további sok sikert nekik a bajnokságban. A három pontot Setét Erik csapattársunk feleségének mielőbbi felépülésére ajánljuk.

Dolhai Máté: – Ennyi hiányzóval, két ifistával kiegészülve, csere nélkül és 43. perctől emberhátrányba kerülve ma ennyit tudtunk futballozni. Megpróbáltuk, de erőnkből ennyire futotta. Gratulálok a Tuzsérnak.

Kelet-Magyarország csoport

Vámosoroszi-Ópályi 4-1 (2-1)

Vámosoroszi, 100 néző, v.: Éva.

Vámosoroszi: Nagy (Szaniszló) – Somogyi R., Hadi, Riskó, Rigó, Banga (Tar), Imre, Róka, Szabó Antal (Kiss), Somogyi T. (Igaz), Szabó Attila. Edző: Riskó Tibor.

Ópályi: Mándi – Máté Gy., Botos, Máté Á., Bartha A., Kalucz, Benkő,, Bartha M. (Szabó), Kiss, Patály, Jónás. Edző: Kósa József.

Gól: Szabó Antal 3, Somogyi R., illetve Botos. Ifi: 3-1.

Riskó Tibor: – Gratulálok a csapatomnak nagyszerűen helytálltak a mai napon, ez már hasonlított a focira. Komolyabb ellenállásba nem ütköztünk, de hát az árral a döglött hal is tud úszni.

Kósa József: – Sajnálom, sajnálom, sajnálom ebben az összeállításban csak ennyire voltunk képesek. Még így is volt két cserém, de sajnos csak az egyiket tudtam kihasználni, mivel a másik a kispadon is megsérült.

Nyírbátor-Csengersima 2-2 (0-2)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Pethő.

Nyírbátor: Borkó – Czerula, Nagy, Papp (Lukács), Molnár (Dobos), Sőre, Varga, Erdei, Balogh (Székely, Kiss), Sitku, Nemes. (Danó). Edző: Unchiás Rémusz.

Csengersima: Szabó – Asztalos, Orosz, Horváth (Balogh), Kerekes (Bandula), Mona, Korponai, Dávid, Volkán (Domokos), Halász (Tóth), Lacatos. Edző: Volkán Roland.

Gól: Dobos, Varga, illetve Dávid 2. Kiállítva: Borkó (80.perc). Ifi: 11-0.

Unchiás Rémusz: – Kettő egyéni elkerülhető hibából kaptunk gólt, ezzel sikerült felhoznunk az ellenfelet. Dicséret a fiúknak, hogy sikerült felállnunk. Sok rossz döntést hoztunk, de az akarásért mindenképpen jár az elismerés. A végén pedig egy meccslabdát hibáztunk.

Volkán Roland: – Színvonalas rangadón csupán percekre voltunk a három ponttól, nagyon büszke vagyok a fiúkra. Jó kis fricska volt ez a hazai csapatnak azért, hogy vegyék észre, Szatmárban vannak még jó csapatok rajtunk kívül is, akik megnehezíthetik a dolgukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában