Női holttestre bukkantak Csengernél a folyóparton

Akt.:
Női holttestre bukkantak Csengernél a folyóparton
© Illusztráció: google
Csenger – A rendőrök találtak rá az ismeretlen személyazonosságú holttestre – a lakosság segítségét kérik az azonosításhoz.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrse 15040/3041/2017. általános számon közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen személyazonosságú holttest ügyében.

2017. május 20-án 14 óra körül rendőrök találtak rá a Szamos folyó csengeri oldalán, a magyar-román államhatártól kb. 100 méterre egy ismeretlen személyazonosságú női holttestre. A hatósági eljárás során bűncselekmény elkövetésére utaló adat nem merült fel, a holttest személyazonosságát nem sikerült megállapítani.

Az elhunyt nő kb. 155 cm magas, normál testalkatú, szőkés-barna hajú. Ruházata barna színű magas sarkú irha csizma, virágmintás női nadrág, fekete színű ADIDAS feliratú melegítő, kötött, vajszínű női pulóver.

A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírás alapján az elhunyt nőt felismeri, személyazonosságával kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés