Női írók – író nők

A Nyíregyházi Hölgykoszorú is énekel a rendezvényen
A Nyíregyházi Hölgykoszorú is énekel a rendezvényen - © Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – Nőnapi zenés irodalmi délután a Móricz Zsigmond könyvtárban.

A nemzet­közi nőnaphoz közeledve ha­gyomány már, hogy ven­dégül látják az irodalmi é­let­ből ismert, a gyengébbik nem munkásságát erősítő szerzőket a nyíregyházi Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban. Az idén sem lesz ez másként: már­cius 3-án, pénteken 16 órakor kezdődik a Női írók – író nők című zenés irodalmi délután.
Az érdeklődők ebben az évben a megyeszékhelyen született Kalapos Éva Vero­ni­kával, a jelenleg Buda­kalászon élő Kásai Annával és a fiatal újságíró-blogger Király Eszterrel találkozhatnak.

Beszélgetés és zene

Tomasovszki Anita, a könyvtár igazgatója és dr. Mercs István, a Móricz Zsigmond Kulturális Egyesület elnöke nyitja meg a rendezvényt, a hölgyek beszélgetőpart­ne­re Gerliczki András, a mode­rátor dr. Bihari Albertné lesz.
A zenei élményt ezúttal Gerome, illetve Illyés Péter nyújtják, de nem hiányozhat a Kazár Ticiána vezette Nyíregyházi Hölgykoszorú sem.

KM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés