Nagyvilág

2015.05.05. 10:00

Fotók: Így öltöztek a sztárok a Met gálára

Az évente megrendezett alapítványi gálára egy belépő 25,000 dollár, vagyis 6,8 millió forint. Ennyi pénztért nyilván nem tolonganak az átlagemberek, a celebek viszont annál inkább. Ráadásul még ennyit elköltenek ruhákra is.

Az évente megrendezett alapítványi gálára egy belépő 25,000 dollár, vagyis 6,8 millió forint. Ennyi pénztért nyilván nem tolonganak az átlagemberek, a celebek viszont annál inkább. Ráadásul még ennyit elköltenek ruhákra is. Beyoncé, Kim Kardashian, Rihanna és Sarah Jessica Parker - csak hogy pár nevet említsünk, ők mind ott voltak és bőszen jótékonykodtak. A legdurvább talán Beyoncé teljesen átlátszó öltözéke volt, tulajdonképpen csak a lényeget takarta egy-két ócska kavics. Rihanna akkora uszályt aggatott citromszínű ruhájára, hogy percekkel előtte be kellett jelentenie, hogy fordulni szeretne. Kim Kardashian sem takargatta a testét, de tőle ezt már megszokhattuk. Ők ketten voltak azok, akik magastól tettek az idei év témájára, ami egyébként Kína lett volna.

Sarah Jessica Parker és Lady Gaga valamivel figyelmesebben olvasták el a meghívót, az ő ruhájuk elég jól tükrözte az ázsiai hangulatot. Még néhány nagy név, aztán jöhet a galéria: Anne Hathaway, Selena Gomez, Jennifer Lawrenc, Kate Hudson, George Clooney, Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Katy Perry, Madonna, Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Katie Holmes,Vanessa Hudgens. Reméljük, sikerült meghozni a kedvet a kattintásra. NOSZA!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!