Női kézilabda junior-vb – Visszalépett a magyarok csütörtöki ellenfele

A vasárnapi, brazilok elleni nyitómeccsen
A vasárnapi, brazilok elleni nyitómeccsen - © Fotó: Derencsényi István
Budapest/Debrecen – Visszalépett a debreceni női junior kézilabda-világbajnokságtól az elefántcsontparti együttes, amellyel a házigazda magyarok csütörtökön mérkőztek volna meg.

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint biztossá vált, hogy az afrikai csapat nem érkezik meg a vb-re, így valamennyi csoportmérkőzését törölték.

Golovin Vlagyimir szövetségi edző válogatottja vasárnap, az első meccsén legyőzte Brazíliát (27-24), a második fordulóban szerdán (ma) 18 órától Portugáliával játszik.

A magyarok – akiknek a vb-n az éremszerzés a céljuk – szombaton Montenegróval, vasárnap Norvégiával találkoznak még a csoportkörben, a nyolcaddöntőbe csoportonként a legjobb négy együttes kerül be.

– MTI –


Három góllal verték a brazilokat
Debrecen - Vasárnap világszínvonalú megnyitóünnepséggel kezdődött meg Debrecenben a női junior kézilabda világbajnokság. A 24 csapatos torna első meccsét Magyarország és Brazília játszotta a Főnix Csarnokban, több mint 3000 néző előtt. A mieinken látszott a hatalmas bizonyítási kényszer, sok hibá...

Magyar győzelem a nyitányon
Debrecen - „Már nagyon vártuk!” Így köszöntötte egymást szurkoló és játékos vasárnap este a Főnix Csarnok előtt. Ugyanis elkezdődött a XXI. junior női kézilabda világbajnokság Debrecenben. Az első nap legfontosabb eseménye, hogy győzelemmel rajtolt Magyarország (27-24), a szenvedő fél pedig Brazí...
hirdetés