Sport

2015.10.17. 20:50

Saját magát büntette az NYKC

Nyíregyháza - Bizakodva indultak, szomorúan érkeznek meg Békésről a Nyíregyházi KC NB I B-és férfi kézilabdázói.

Nyíregyháza - Bizakodva indultak, szomorúan érkeznek meg Békésről a Nyíregyházi KC NB I B-és férfi kézilabdázói. Öt győzelemmel a tarsolyába kezdte a találkozót a vendégcsapat és az első félidőben klappolt is minden. A hazaik játéka nem okozott meglepetést, az ellenszerek hatottak és az első játékrészben végig vezetett (4-6, 5-9, 8-11) a nyírségi együttes. A második félidő elejével sem volt gond (11-14, 16-17, 19-20), aztán elsősorban a támadásoknál jöttek az érthetetlen és bosszantó egyéni hibák. Emiatt aztán a hajrá kezdetén egyenlítettek a hazaiak (20-20), majd átvették a vezetést Jó fél perccel a lefújás előtt aztán már 23-22 volt a békésiek javára. A vendégeknek meg volt a lehetősége az egyenlítésre, ám ismét jöttek a rossz döntések, aminek vereség lett a vége.

Kikapni sohasem jó, de így felettébb bosszantó. A békésiek azt játszották, amit vártak a nyíregyháziak, ám a mérkőzés záró harmadában nagyon sokat hibáztak a vendégek, így saját magukat büntették. A vereséggel az Algyő került a tabella élére, a nyíregyháziak a második helyen állnak, éppen a békésiek előtt.

Békés-Nyíregyházi KC 23-22 (10-12)

Békés, 350 néző, v.: Hargitai, Markó.

NYKC: Nagy L. - Nagy Cs. 1, Pánczél 7, Tumidalsky, Gubó 7, Atsushi 1, Tóth 1.. Csere: Andelic (kapus), Munkácsi 2, Kurbely 2, Bécsi 1, Varga L., Braun, Kaplonyi. Szakmai igazgató: Varga Zsolt. Kiállítások: 10, illetve 12 perc. Hétméteresek: 3/3, illetve 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!