Helyi közélet

2016.09.11. 09:57

Milliókkal fenyegette a tiszalöki férfit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. szeptember 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt vette őrizetbe V. Sándor 58 éves tiszalöki lakost. A férfi 2016. januárjától több alkalommal megfenyegetett egy 55 éves helyi férfit, hogy bántalmazni fogja, ha egy korábbi földvásárlás okán hárommillió forintot meghaladó értékű pénzt nem fizet ki neki. A rendőrök a feljelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 38 éves aranyosapáti lakos ellen. A férfi 2016. szeptember 10-én egy aranyosapáti üzletben szóváltásba keveredett egy áruval kapcsolatos reklamáció során az eladóval, melynek során szitkozódni kezdett, majd ütlegelte a bolt berendezési tárgyait. Az egyenruhások a bejelentést követően a férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában