Helyi közélet

2014.04.14. 11:57

Mudri Panna hangos sikere

Mátészalka - Számos tehetségre figyeltek a harmadik alkalommal megrendezett Szatmár Hangja versenyen.

Mátészalka - Számos tehetségre figyeltek a harmadik alkalommal megrendezett Szatmár Hangja versenyen. Karacs Martina és Szabó András után ezúttal Mudri Panna lett Szatmár Hangja. A harmadik alkalommal kiírt tehetségkutató-versenyek a mátészalkai Szatmár Alapfokú Művészeti Iskola nagyterme adott otthont. A szakmai zsűriben Turcsán András zeneszerző és hangmérnök, Kazár Tícia énektanár, valamint Buzogány Béla színművész, rendező kapott helyet. Miként az előző két kiírás során, most is számos tehetség mérettette meg magát.

– Természetesen örültünk annak, hogy egy erős mezőny jött össze. A legfiatalabb versenyző tizenhárom éves volt, a legidősebb versenyző pedig huszonkét évesen állt ki a színpadra. Olyan nehézségi fokozatú dalokkal birkóztak meg sikeresen a fiatalok, amelyekre mi, zsűritagok nem is gondoltunk volna. Fontos, hogy a versenynek legyen jövője, hiszen Szatmárban más ilyen jellegű lehetősége nincs az ifjú tehetségeknek a szárnybontogatásra – értékelt Buzogány Béla színművész-igazgató, a zsűri egyik oszlopos tagja.

 

A Szatmár hangja 2014 díjazottjai:

1. Mudri Panna, Kisvárda

2. Kertes Fruzsina, Mátészalka

3. Seres Kitti, Kisvárda

Különdíjasok:

Girhiny Fanni, Sényő

Együd Péter, Nyíregyháza

 

KM–LTL

Bővebben a Kelet-Magyarország keddi számában és a kelet.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában