az összeset

2020.03.15. 13:03

Kórházzá alakítja szállodáit Ronaldo

Nemes gesztusra szánta el magát a híres focista: a hoteljeit ideiglenes kórházakká alakíttatja át Portugáliában a koronavírus miatt.

(FILES) In this file photo taken on March 03, 2020 Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo gets into a car upon his arrival at Madeira airport in Funchal on March 3, 2020. - Portuguese football star Cristiano Ronaldo remains confined to his home in Madeira after Juventus teammate Daniele Rugani tested positive for the new coronavirus, but has no symptoms, regional authorities in Madeira said on March 22, 2020. (Photo by RUI SILVA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: RUI SILVA

A Marca beszámolója szerint a több hotellel is rendelkező Cristiano Ronaldo minden szállodáját kórházzá alakíttatja át, majd ezeket ingyenesen az orvosok rendelkezésére bocsátja – írja a Nemzeti Sport.

Sőt, a spanyol lap szerint a portugál klasszis az orvosok és a nővérek fizetését is állja ezekben az ideiglenes kórházakban – fogalmaz a portál.

Mint ismert, CR elővigyázatosságból inkább Portugáliában, Madeirán maradt, s egyelőre nem tér vissza Torinóba. A Juventus többi tagját Daniele Rugani fertőzöttsége miatt karantén alá helyezték.

Borítókép: Cristiano Ronaldo 2020. március 3-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!