Sport

2016.03.23. 14:57

De most semmi nem sül a Gyulaházának

Gyulaháza - Megmagyarázhatatlan, miért szerez ennyire kevés gólt a Gyulaháza.

Gyulaháza - Megmagyarázhatatlan, miért szerez ennyire kevés gólt a Gyulaháza.

Négy mérkőzés, egy gól. Édeskevés. Ahhoz pláne, hogy a Gyulaháza elhúzza a csíkot kiesőzónából. A megyei első osztályú futballcsapat ugyan összekapart két pontot a tavaszi idényben, ráadásul mindannyiszor idegenben. Jellemező módon, egyetlen idei találatát Nagyhalászban jegyzi. Ott, ahol egyébként 4–1-re elvérzett.

Azaz, Bagi Tamás ,,dugója” akkor már nem osztott-szorzott. Így, persze a gárda leragadt a tizennegyedik helyen, ami alighanem a búcsúval lenne egyenértékű. Na és ehhez még két adalék: az együttesnél csak az utcahosszal leszakadt, sereghajtó Tiszalök szerzett kevesebb gólt. Plusz a Gyulaháza egyetlen hazai sikerét még anno, a nyitófordulóban aratta.

– Egyszerűen megmagyarázhatatlan: ha nem látnám nem hinném le, miket hagyunk ki... – sopánkodott Bardi Béla, a gyulaházi egyesület elnöke- Merem állítani, sokkal jobb csapat vagyunk, mint ősszel. de vagyunk oltva gól ellen. Nyolcvan centiről sem tudunk betalálni, vagy kicselezzük a kapust és a visszafutó védő a gólvonalról ment, netán az üres kapu mellé lövünk. Tavasszal egyszer sem játszottunk rosszabbul ellenfeleinknél, sőt... De most semmi nem sül.

KM-KT

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 23-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!