Nagyvilág

2014.12.29. 21:17

Vészhelyzet a Gatwick reptéren

A Virgin Atlantic repülőgépe kényszerleszállást hajtott végre a Gatwick repülőtéren. Három és fél órán át körözött a levegőben, mivel nem tudta kiengedni a kerekeit.

A Virgin Atlantic repülőgépe kényszerleszállást hajtott végre a Gatwick repülőtéren. Három és fél órán át körözött a levegőben, mivel nem tudta kiengedni a kerekeit. A VS43 járat Gatwickből indult Las Vegasba helyi idő szerint 11:45-kor, de visszafordult, miután a személyzet technikai problémát észlelt. Az alábbi fotón jól látszik, hogy mennyit körözött a reptér felett, mielőtt le tudott szállni.

Flight Tracker

A mentési csapatok készenlétben álltak, hiszen ez a megszokott eljárás, amikor egy repülőgép technikai problémával landol. A repülőgép végül sikeresen földet ért és az utasoknak sem kellett sietve elhagyniuk a gépet. A szemtanúk azt mondták a BBC-nek, hogy a pilóta viszonylag alacsonyan körözött a géppel és folyamatosan próbálta kiengedni a kerekeket. A landolás előtt még üzemanyagot is kieresztett a csatorna fölött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!