November 9.-ig láthatják a Budapest Nagycirkuszt Nyíregyházán

November 9.-ig láthatják a Budapest Nagycirkuszt Nyíregyházán
Nyíregyháza – A Kelet-Magyarország mai számában rosszul jelent meg a Budapest Nagycirkuszról készült cikk, hiszen ezen a héten vendégszerepelnek városunkban.

Utolsó előadásukat november 9.-én vasárnap láthatja a nagyérdemű. A Bujtosi parkban felállított fűtött sátrukban, hétköznapokon 18 órától tartják varázslatos fellépéseiket, míg november 8.-án szombaton 15 és 18 órakor, november 9.-én vasárnap, pedig 15 órakor látható előadásuk.

Ahogy az a cirkuszművészetben ma már elengedhetetlen, a produkciók mesés történetekbe vannak beágyazva. Nincs ez másként a Budapest Nagycirkusz műsorában sem, ahol a vadállatok – oroszlánok, tigrisek – idomárja (Maximus) gladiátorrá változik át az arénában, hogy aztán nagymacskái egyikét, a közönség tetszését elnyerve a nyakába emelje.

De itt van, a Cirkusz a mesék csodálatos világában c. előadásban Aladdin és Jázmin hercegnő, majd egy újabb történetből Zorro, a feketeálarcos lovag lép elénk. A szibériai tigrisek, afrikai oroszlánok, szaharai púpos tevék, holland frízek, bölények és zebrák vasárnapig még Önöket várják.

Kapcsolódó cikkek:
hirdetés