Nyár, fények, zene, ékszerek

A bemutató fináléja
A bemutató fináléja
Újfehértó – Újfehértón is bemutatkozott a ZEMA új ékszerkollekciója.

Aki június 27-én este elhaladt Újfehértó főterén, ha nem is a cannes-i filmfesztiválon, de a budapesti Váci utcán képzelhette magát.

A Művelődési Központ homlokzatát most kivetítők takarták, a térre varázsolt kifutón modellek vonultak végig csodálatos ruhákban és gyönyörű ékszerekben. Lila fényű pulton pezsgőspoharak sorakoztak, az üvegtálakon macaronok várták a vendégeket. Az esti szélben ütemes zene szállt, fényképezőgépek kattogtak és videokamerák rögzítették az eseményeket.

Egyedülálló kreációk

Az ékszerek és a divat szerelmeseinek egyedülálló és izgalmas estét adott a ZEMA. A magyar porcelán- és ékszermárka saját tervei alapján gyárt és forgalmaz 100 százalékban kézzel készített porcelán ékszereket. A festéshez 21 karátos aranyat és 23 karátos platinát használnak, a remekműveknek is nevezhető kiegészítőket egy borsodi kis faluban, Pálházán, a családi vállalkozás saját manufaktúrájában gyártják. A márka nemcsak hazánkban ismert, egyre nagyobb népszerűségnek örvend Európa több államában és a tengerentúlon is.

Művészi siker

A Csomor Csilla színésznő vezette ékszerbemutató célja az volt, hogy a „hazai” közönség is megismerje a ZEMA nyári kollekcióját, amely a Selyemcukorkák és a Dzsungel nevet kapta az ékszerek színvilágáról és mintázatáról. A modellek korábbi szetteket is felvonultattak, a közönség körében nagy tetszést arattak a fekete-fehér darabok és az Aero finomporcelán kiegészítők.

Divat minden téren

Nem szabad elmennünk a ruhakreációk mellett sem, hiszen Vajda Alexandra és Tórizs Hajnalka tervezők olyan darabokat hoztak el, amelyek ízlésesek, egyszerűek, de különlegesek. A kényelmes, mégis elegáns és nőies szettek kortalanok. A hölgyek körében aratott nagy sikert a mindennapokban és az alkalmakkor is oly gyakran választott fekete-fehér, és még az „idősebb generáció” is szívesen bújna a rafináltan játékos rózsaszínbe, halványkékbe vagy citromba.

KM

Címkék: ,hirdetés