Nyáresték komédiával, kabaréval és koncertekkel Záhonyban

A tavalyi Nyáresték első fellépője a Los Andinos zenekar volt
A tavalyi Nyáresték első fellépője a Los Andinos zenekar volt - © Fotó: Tancsik Róbert
Záhony – Második alkalommal indít júliusi szabadtéri kulturális programsorozatot a záhonyi művelődési ház.

A határvárosi művelődési intézmény a 2014 szeptemberében felavatott Dr. Béres József Emlékpark szabadtéri színpadára szervezett a következő hónap minden hétvégéjére Nyáresték címmel kulturális, szórakoztató programokat.

Július 6-án, pénteken 19:30 órától a Kesztyű című darabot mutatja be a Szivárvány Bábszínház. 20:15 órától a Szivárvány Színház Parasztkomédia című előadásával folytatódik a program. Július 14-én, szombaton 19:30 órától interaktív mesekoncertet láthat, hallhat Állati ki mit nem tud címmel az ifjú záhonyi és környékbeli közönség.

20:15-től a jó nevű fővárosi Pódium Színház Kabaré előadásán szórakozhat a publikum. Július 20-án, pénteken a Szín Art Kulturális Művészeti és Színházi Ügynökség által rendezett Musical-operett est várja több korosztályból is a zene és tánc kedvelőit. Végül pedig július 28-án, szombaton 19:30 órától “A világ legügyetlenebb bűvészének” show-ja kínál önfeledt szórakozást a gyerekeknek, majd 20:15 órától az MTV Humorista tehetségkutatóján feltűnt Szép Bence stand-up műsora zárja a sorozatot. A programokat ingyenesen látogathatják az érdeklődők.

– Tancsik Róbert –
hirdetés