Nyári Színház

Szulák Andrea és Koltai Róbert is színpadra lép az idei Debreceni Nyári Színházi Estéken. A Főnix Rendezvényszervező Kht. szervezésben idén elsősorban szórakoztató jellegű, könnyed, de színvonalas darabok szerepelnek a repertoárban.

Elsőként a Hippolyt, a lakáj című klasszikus vígjátékot tekinthetik meg az érdeklődők. A klasszikus, ám mindig hatásos vígjáték a két világháború közötti magyar társadalmi élet szatírája.

Ulmann Mónika és Schell Ádám főszereplésével két házaspár élete elevenedik meg a színpadon június 23–24–én a Hogyan szeret a másik című vígjátékban. A zenekedvelők sem maradnak csemege nélkül: Koltai Róbert főszereplésével zenés vígjátékot mutatnak be Én és a kisöcsém címmel június 27–28–án.

Egy bíró, két partjelző. Három felvonás meccs előtt, szünetben és meccs után. A budapesti Kamaraszínház Sóska, sültkrumpli című előadását július 2–3–4–én tekinthetik meg.

Mi történik, ha az elhunyt első férj hirtelen hazaállít, a feleség pedig már más felesége? Megtudhatják, ha július10–11–12–én megnézik az Imádok férjhez menni című zenés vígjátékot.

Az előadások a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola udvarán lesznek megtartva.


hirdetés