Nyíregyháza hírei

2011.04.09. 09:29

Mi történt pénteken megyénkben?

<p>Nézze meg ön is, mi történt pénteken Szabolcs-Szatmár-Beregben!</p>

Megnyílt az első fogyatékkal élők nappali intézménye a csengeri kistérségben

Csenger - 2011. április 8-án adták át hivatalosan Csengerben a „Támasz-Pont” Nappali és Szociális Foglalkoztató Intézményét. A megnyitón Forján Zsolt polgármester elmondta, hogy a fogyatékkal élők nappali ellátásával a város a kistérség szociális ágazatának egyik hiányterületét pótolja.

Helikopter vitte el a megégett férfit Gyulaházáról

Gyulaháza - Péntek délután kaptak riasztást a kisvárdai tűzoltók, hogy Gyulaházán lakástűz van.

Kollégiumok kulturális seregszemléje

Csütörtökön a Luther Márton Kollégiumban és az Evangélikus Általános Iskola dísztermében rendezték meg a megyei középfokú kollégiumok VI. Kulturális Seregszemléjét.

Versenyek napja Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Gárdonyi Géza Általános Iskolában Gárdonyi-hét keretében rendezték meg a versenyek napját.

Móra-Napok Örökösföldön

Nyíregyháza - Ünnepi műsorral vette kezdetét pénteken a Móra-Napok rendezvénysorozat, mely hagyományaihoz híven, a jövő hét végéig izgalmas programokkal vár mindenkit a nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskolában.

Katasztrófavédelmi ifjúsági verseny Nyíregyházán

Nyíregyháza - Katasztrófavédelmi ifjúsági versenyt rendeztek pénteken Nyíregyházán az erdei tornapályán, ahol középiskolás fiatlaok ismerkedhettek meg a védelemben dolgozó szakterületek életésvel.

Egy kihagyott pillanat, milliós kár Jánosbokornál

Egy személyt vittek kórházba a mentők péntek délután a 36-os főútról Jánosbokor közeléből, amikor két autó ütközött egymással.

Felborult, vagy elsodorták a robogóst?

Egy robogós férfi tartott péntek délután a 36-os főúton Nagycserkesz felől Nyíregyháza irányába.

Most akkor tilos a behajtás, vagy nem?

Nyíregyháza - Naponta több kisteher gépjármű halad végig Nyíregyházán a Zrínyi Ilona utca - Kossuth tér sétáló útszakaszon, pedig, ha egy robogós, vagy egy személygépkocsi teszi ugyanezt, szinte a földből pattan ki egy arra hivatott ellenőr és már fotóz, feljelent.

Tornádó a botpaládi temetőben

Botpalád - Hatalmas szél csapott le csütörtök este 10 és 12 óra között Botpaládra.

Fúvósvarázs Vásáry Andréval Nyíregyházán

Nyíregyháza – Örülök annak, hogy a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar nyitott egy másik irányba, s abban bízom, hogy a könnyedebb műfajjal vissza tudjuk csábítani az embereket a kulturális életbe – mondta az együttes április 15-i tavaszi hangversenyének beharangozó sajtótájékoztatóján pénteken Halkóné dr. Rudolf Éva, Nyíregyháza alpolgármestere

Kun Ádám megcsinálta, amiről mások csak álmodtak

Nyíregyháza - Olyan trükkel lepte meg a világot a nyíregyházi BMX Flatland világbajnok Kun Ádám, amire még a sportág csúcsán lévők is csak elismerősen bólintottak. Elnézést a téves fogalmazásért, de a csúcson Kun Ádám van, hiszen 2010-ben ő lett a sportág világbajnoka.

Ismét haltelepítés a nagykállói Vadkert Tápcsatornán

Nagykálló - 2011. április 7-én, csütörtökön ismét haltelepítésre került sor Nagykállóban.

Három szépség pénteken

Nézze meg három szépség képeit, videóit!

Lopott lőfegyverek Szabolcsban

Mátészalka, Fábiánháza - Tavaly december végén két mátészalkai és egy fábiánházi lakásba törtek be, az elkövetők összesen több mint hárommillió forint értékben tulajdonítottak el pénzt, ékszereket, műszaki cikkeket. Az utolsó helyszínről három vadászpuskát és éleslőszereket is elvittek.

Az élet reményét hintették el

Nyíregyháza - Szabolcsi baktériumokkal igyekeznek termővé varázsolni a vörösiszaptól mérgezett talajokat.

MSZP - Négy éves terv készült a határidő utolsó napján

Nyíregyháza - Rendkívüli ülést tart a jövő héten a városi közgyűlés – e tényt kommentálta pénteki sajtótájékoztatóján Nagy Lajos frakcióvezető és dr. Moskovits Károly önkormányzati képviselő az MSZP irodájában.

Szépkorúak Tisztelete Tunyogmatolcson

Tunyogmatolcs - Április 7-én újabb községi szépkorú polgárnak fejezhette ki a település háláját és tiszteletét.

Hol mér a traffipax?

A rendőrök nem tétlenkednek. Nézze meg, hol számíthat traffipaxra Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében!

„Tehetség és fantázia” Nyíregyházán

Nyíregyháza - „Tehetség és fantázia” címmel tegnap megnyitotta kapuit a Művészeti Középiskola és Kollégium diákjainak munkáit bemutató kiállítás a TISZK Központi Képzőhely aulájában, melyet az iskola diákjainak zenés produkcióját követően, Dr. Veréb József, az iskola igazgatója nyitott meg.

Április 8.: ma történt

Április 8. az év 98. (szökőévben 99.) napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 267 nap van hátra. Névnapok: Dénes, Dienes, Denton, Júlia, Julilla, Julitta, Valter,Walter, Zselyke, Zsüliett.

Viharossá fokozódó szél, és hidegfront

Pénteken a napsütést inkább csak a fátyolfelhők szűrhetik, egy-egy zápor csupán északkeleten alakulhat ki. Sokfelé viharossá (60-90km/h) fokozódik az északnyugati szél. Visszaesik a hőmérséklet, délután 13 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Meglőttek egy kislányt Nyíregyházán

Nyíregyháza -Életveszélyes hasi sérüléssel került kórházba csütörtök este egy 12 éves nyíregyházi kislány. A rendőrség gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanújával indított eljárást.

Elásott számítógépek Nyíregyházán

Nyíregyháza - Széleskörű nyomozás eredményeként a Nyíregyházi Rendőrkapitányság betörési alosztálya április 7-én elfogta azt a férfit és két nőt, akik a megalapozott gyanú szerint előző hétvégén betörtek egy belvárosi irodaházba.

Megaprodukció a bujtosiban Nyíregyházán

Nyíregyháza - A bujtosi csarnok színpadán április 30-án lesz látható a világhírű Aida musical. A társulatból három szereplő csütörtökön Nyíregyházán járt: Xantus Barbara, Szerényi László és Oláh Ibolya.

Ferenczi Anettre emlékezünk

Ferenczi Anett 24 éves mátészalkai születésű, miskolci színésznő. Tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálának 6. évfordulóján rá emlékezik szerető családja.

Alkotni teremtődtünk

Nem győzi az ember kapkodni a fejét a rengeteg rémisztő hír hallatán. Úgy tűnik, ma már az életnek, javaknak nincs értéke. Ellopom, megölöm. Nem érdekel, leülöm... Dankó Mihály jegyzete

Kisvárda vendége volt a Norvég Királyság budapesti nagykövete

Kisvárda - Rákóczi András, a KIÚT Térségfejlesztési Egyesület ügyvezető elnökének meghívására, április 7-én a Norvég Királyság budapesti nagykövetasszonya látogatott Magyarországra, azon belül Nyíregyházára, Kisvárdára, Záhonyba és Kárpátaljára is.

Viki, péntek szépe

Viki kisvárdai lány, aki az egyik népszerű étteremben dolgozik. Bár fontos számára a szépség, mégis azt vallja, hogy a belső tulajdonságok folyamatos fejlődéséért kell mindig többet tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!