Sport

2015.05.10. 11:36

Kifogtak rajtuk a belgák

Majoros Bence győzelmei ellenére nem sikerült a négy közé jutás a spanyol nemzetközi bajnokságon.

Majoros Bence győzelmei ellenére nem sikerült a négy közé jutás a spanyol nemzetközi bajnokságon.A csapatküzdelmek zárult Platja d Aróban a spanyol nemzetközi ifjúsági- és serdülő asztaliteniszbajnokság, amely során a hétközben a nyírbátori Majoros Bence az ifik között egyesben a harmadik helyen végzett, párosban pedig Bruckner Mátéval az oldalán a négy közé jutásért szenvedett vereséget.

A magyar csapatot (Majoros Bence, Bruckner Máté, Molnár István Patrik) a harmadik helyen emelték ki, így a főtáblára jutás a minimális elvárás volt vele szemben. Azért viszont alaposan meg kellett küzdeni, hiszen az izraeliek elleni sima sikert követően a portugál-brazil vegyes csapattal szemben 0–2-ról fordítottak a mieink. A negyeddöntőben a belgákkal kerültek szembe Majorosék, és az éremcsatában a nyírbátori versenyző szerezte az egyetlen győzelmünket, a meccsben maradásért pedig úgy kapott ki Arthur Bilastól, hogy az első és a második szettet is tíz pont feletti végjátékban (14:12, 12:10) veszítette el.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország 2015. május 11-i számában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!