Nyerjetek Valentin-napi vacsorát a Kelettel!

Rózsás hangulatban és helyen vacsorázhat a győztes pár
Rózsás hangulatban és helyen vacsorázhat a győztes pár - © Illusztráció: dreamstime
Nyíregyháza – Megosztanátok velünk legjobb közös fotótokat és megismerkedésetek rövid történetét egy romantikus vacsoráért? Ha igen, talán ti lehettek a Kelet-Magyarország Valentin-napi nyereményjátékának győztesei! Ajándékunk egy 10 ezer forint értékű, a nyíregyházi Stella Rose étterembe február 14-ére szóló vacsorautalvány.

Ha szeretnétek versenybe szállni, regisztráljatok az elektronikus felületünkön, töltsetek fel egy jó minőségű közös fotót és megismerkedésetek rövid történetét. A fényképeket és a sztorikat érkezési sorrendben, folyamatosan töltjük fel a Kelet-Magyarország Facebook-oldalára. Nyerni úgy lehet, ha sokszor megosztjátok a fotótokat, és minél több lájkot szereztek. A legtöbb szavazat azonban nem jelent automatikusan győzelmet. A Kelet szerkesztőségének tagjaiból álló zsűri választ majd nyertest az öt legtöbb voksot kapó pár közül. Szavazni is érdemes, hiszen az online regisztrációs lapot kitöltő lájkolók között a verseny végén kisorsolunk három negyedéves digitális Kelet-előfizetést.

– KM –


A játék részletei

Nevezési határidő: január 29., 12 óra

A szavazás lezárásának időpontja: február 9., 12 óra

Eredményhirdetés: február 12., 12 óra

Párok jelentkezése: www.kelet.hu/valentinnapitortenet

Szavazók jelentkezése: www.kelet.hu/valentinnapitortenet_szavazok

Nyeremények: A győztes pár 10 000 forint értékű vacsorautalványt kap, melyet a Stella Rose étteremben használhat fel február 14-én. A szavazók között véletlenszám-generátor segítségével három negyedéves digitális Kelet-előfizetést sorsolunk ki.
hirdetés