Nyert a Szpari Szolnokon

Nyert a Szpari Szolnokon
© Forrás: http://www.nyiregyhazaspartacus.hu/
Nyíregyháza – Törtei szabadrúgásból, Abdouraman fejessel vette e aTisza-partiak kapuját.

Szombaton utolsó felkészülési meccsét játszotta a jövő vasárnapi, NB III-as bajnoki rajtra készülő Nyíregyháza Spartacus. Mátyus János együttes Szolnokon lépett pályára. Törtei Tamás egy szabadrúgásból hamar vezetéshez juttatta a Szparit, amely a meleghez képest jó iramban és taktikusan focizott. A hajrában Rezes Lászlót rántották le a hazai tizenhatoson belül, ám a játékvezető nem ítélt büntetőt.

Szünet után újfent korán jött gól, nem is egy. Előbb a szolnokiak egyenlítettek egy baloldali beadás utáni fejessel. Két perccel később szöglet után Mohamadou Abdouraman szintén fejjel ismét a Spartacus juttatta vezetéshez. A nyíregyháziak irányították a játékot és bár mindkét oldalon akadtak helyzetek, az eredmény már nem változott. A nyíregyháziaknál a Rakovic ismét lehetőséget kapott, a szakmai stáb tovább teszteli a védőt.

Szolnok – Nyíregyháza Spartacus 1-2 (0-1)
Spartacus: Ovszijenko – Rubus, Rakovic, Jagodics (Ács, 71.p), Törtei (Vámos, 53.p) – Kostic, Abdouraman, Ramos, Rezes – Pölöskey (Kapacina, 51.p), Pálinkás (Farkas, 46.p).További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés