Nyertes állásból kapott ki a Szoboszló

Nyertes állásból kapott ki a Szoboszló
Labdarúgás – A félidőben még 2-0-ra vezetett a listavezető Várda otthonában a Hajdúszoboszló, azonban a második játékrészben történt érthetetlen események következményeként lefújáskor már 3-2-t mutatott az eredményjelző a Kisvárda javára. Ha kíváncsi, minek köszönhető az NB III. Tisza-csoportjában szereplő Szoboszló veresége, itt meg tudja tekinteni.

VárdaHajdúszoboszló 3–2 (0–2)

300 néző, vezette: Tóth T.

Hajdúszoboszló: Dobó V. – Fülöp A., Horváth Sz. (Papp Z., 58.), Sarkadi Z., Kereki, Molnár T. G., Fekete G. (Lendvai Gy., 73.), Szathmári Zs., Domokos A., Szarvas F. (Nagy F., 85.), Domokos I. Edző: Szűcs János. Gól: Fekete G. (10. és 30.). Jók: Dobó V., Fekete G., Fülöp A.

Szűcs János: – Labdarúgó mérkőzés után ilyen keserű érzésem még soha nem volt. 2-0-ra vezettünk a félidőben, nagyon taktikus és fegyelmezett játékkal, a második félidőben azonban a játékvezetők érthetetlen módon ellenünk fordultak, nem ítéltek meg számunkra egy jogos tizenegyest, és les címén érvénytelenítettek két szabályos gólunkat. Meggyőződésem, hogy ha igazságos és helyes ítéletek születnek a mérkőzés alatt, három ponttal jövünk el Kisvárdáról.
hirdetés