Nyílt vita: visszalépésre kérte, kosarat kapott…

Nyíregyháza – Visszalépésre szólította fel nyílt levélben Csabai Lászlónét, megyénk 1. sz. (nyíregyházi) választókerületének szocialista országgyűlési képviselőjelöltjét ellenzéki vetélytársa, Lengyel Máté, a Jobbik jelöltje.

Lengyel Máté emlékeztette Csabai Lászlónét korábbi nyilatkozatára, melyben arról beszélt, azért vállalta a jelöltséget, mert kényszerhelyzetben volt, a többi jelölt nem mert indulni. Azt is felhozta: Csabainé az országos politikától 12 éve, a helyitől 8 éve visszavonult személyként kénytelen a süllyedő pártját menteni.

Nem maradt adós a válasszal Csabai Lászlóné: „Érdemi összefogás csak valódi és tiszta értékek mentén valósulhat meg. Amit a jobbikos képviselőjelölt az MSZP-ről, az MSZP-s képviselőkről és rólam megfogalmazott, az a politikai-közéleti, valamint a munka világában meglévő tapasztalatlanságának és meggondolatlanságának tudható be. A valódi partnerkeresésnek nem az az útja, hogy partnernek kívánt másik felet folyamatosan személyeskedéssel, és valótlanságok állításával sértegeti” – állt a reagálásban, azt is megjegyezve: „az esélyeket nem nekünk kell eldöntenünk”.

KM
hirdetés