Nyíregyháza hírei

2014.08.14. 11:01

Ültessen fát a gyermekének

Nyíregyháza - Facsemetét ajándékoz Nyíregyháza MJV Önkormányzata és a NYÍRVV Nonprofit Kft. a 2014. január 1. után született nyíregyházi gyermekek családjainak - adta hírül a NYÍRVV Kft. sajtóosztálya.

Nyíregyháza - Facsemetét ajándékoz Nyíregyháza MJV Önkormányzata és a NYÍRVV Nonprofit Kft. a 2014. január 1. után született nyíregyházi gyermekek családjainak - adta hírül a NYÍRVV Kft. sajtóosztálya.Az akcióval hagyományt kívánnak teremteni, és minél több megszületett gyermek tiszteletére fát ültetni az Alkotás utcai játszótér mellett felavatott Újéletfa-ligetben. Az önkormányzat azoknak a szülőknek a jelentkezését várja, akik - ahogyan a gyermekük fejlődéséről és növekedéséről is gondoskodnak -, vállalják az elültetett kisfák ápolását, gondozását.

Az első jelentkező családok ünnepélyes keretek között 2014 októberében egyszerre ültethetik el az „Újéletfát” a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársainak segítségével.

Jelentkezni a gyermek születési anyakönyvi kivonatának és lakcímkártyájának másolatával lehet a [email protected] e-mail címen. A jelentkezési lapok a www.nyirvv.hu honlapról letölthetőek, ahol a kiírás részleteiről, a jelentkezés feltételeiről is tájékozódhatnak.

Jelentkezési határidő 2014. szeptember 30.

Az októberi faültetést 2015 tavaszán újabb követi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!