Nyilvánosságra került egy CIA akta, ami szerint Hitler 1955-ben Kolumbiában éldegélt

Akt.:
A bizonyítéknak szánt fotó
A bizonyítéknak szánt fotó
Kolumbia, USA – Nemrégiben több CIA dokumentum is nyilvánosságra került John F. Kennedy elnök meggyilkolásával kapcsolatban, ám volt olyan akta is, aminek semmi köze nem volt az egykori elnökhöz…

A titkosítás alól feloldott dokumentumban egy informátor szólal meg, aki szerint Adolf Hitler túlélte a II. világháborút, és 1955-ben Dél-Amerikában élt.

A Cimelody-3 kódnevű forrás egy korábbi SS-tagtól, Phillip Citroen-től vette azt az információt, aki állítása szerint találkozott Hitlerrel Kolumbiában, Tunja városában, ahol egyébként több náci is letelepedett a világháború után.

Citroen egy fotóval is megtámogatta a sztorit, amelyen az állítólagos Hitlerrel üldögél. Elmondta, hogy a helyiek Führernek hívták a Hitlerre tényleg a megszólalásig hasonlító férfit, és karlendítéssel üdvözölték, valahányszor találkoztak vele.

A kolumbiai iratokban az is szerepelt, hogy az ekkor 66 éves „Hitler” egy hajózási vállalatnál dolgozott, később pedig továbbutazott Argentínába.

A CIA továbbküldte az információt és a fotót a washingtoni központnak, ám ott nem vették túl komolyan az ügyet, nyilvánvaló kitalációnak minősítették a dolgot.

Forrás: borsonline.hu


Fotó: themillenniumreport.com
Washington - Új információkat találtak amerikai elemzők a Kennedy-gyilkosság péntekre virradóra nyilvánosságra hozott dokumentumaiban. Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este közleményben tudatta, hogy a John F. Kennedy néhai amerikai elnök meggyilkolásával kapcsolatos titkosított dokumentum...
hirdetés