Nyírbátor – Otthon már nem szabad többet hibázni

Molnár Zoltán (3) és Dobos Balázs ezúttal a füzesabonyi védőkkel viaskodhat
Molnár Zoltán (3) és Dobos Balázs ezúttal a füzesabonyi védőkkel viaskodhat
Nyírbátor – A Füzesabony elleni hazai mérkőzésen egyértelműen a győzelem a cél a Nyírbátor számára.

A nyírbátoriak nagy reményt fűznek a Füzesabony elleni mérkőzéshez. Naná, hogy a kézilabda NB I. B-ben szereplő szabolcsi együttes a második fordulóban nyert legutóbb, az pedig már nem tegnap volt – szeptember tizenkilencedikén. Azóta ugyan kétszer pontot szerzett a Váczi-legénység, de a soros, szombaton esedékes hazai fellépésen (kezdés: 18 óra) a győzelem lenne az igazi… Annál is inkább, mert a vendégek egyelőre a vert mezőnyben, a tizenharmadik, utolsó előtti helyen táboroznak.

– Az őszi idényben hátralévő három hazai meccsen nem szabad hibáznunk – nyomatékosította Váczi Sándor, a jelenleg kilencedik pozícióban posztoló Nyírbátor edzője. – Így természetesen már most sem.

Végre teljes a csapat

– Több szlovák légióssal rendelkeznek, de ezzel együtt úgy érzem, jobbak vagyunk. Más kérdés, hogy korábban is voltak mérkőzések, amelyek előtt hasonlóan ­gondolkoztunk, aztán a végén örülhettünk a döntetlennek… Szerencsére hosszú idő után komplett kerettel készülhettünk, mert a jobbátlövő Csendes Ádám is ­visszatért. Ugyanakkor továbbra is akadnak problémáink, amik ­sürgősen megoldásra várnak.

KM-KT

Címkék: ,hirdetés