Nyírbátor – Pontosan tudják, mi a feladat

Vasas György és a Nyírbátor a pontszerzést célozza meg
Vasas György és a Nyírbátor a pontszerzést célozza meg - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – Egy a fontos meccsek közül: a Nyírbátor számára rendkívül sokat érne, ha elkerülné a vereséget Törökszentmiklóson.


Jó lesz vigyázni! A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatra az Arago-Törökszentmiklós vendégeként lép pályára. Az egyaránt a bennmaradásért küzdő felek közül a nyírségiek szénája áll jobban, akik három ponttal előzik a házigazdákat. Négy fordulóval a befejezés előtt ez nem rossz perspektíva, igen ám, de mi lesz akkor, ha a Váczi-legénység számára balul sül el a szombati összecsapás?

– Bármi történik most, a mi sorsunk valószínűleg az utolsó fordulóig nyitott marad – fejtegette Váczi Sándor, a Nyírbátor edzője. – Az biztos, pontszerzés esetén tovább javulna a helyzetünk, mert egyfelől a törökszentmiklósi csapattal szemben tartanánk a különbséget, másrészt ahogy fogynak a meccsek, egyre nagyobb esély mutatkozik célunk elérésre. Ráadásul hosszú idő után a héten sikerült normális munkát végezni, ami szintén bizakodásra ad okot. Ezzel együtt tény, a téli edzőváltás használt ellenfelünknek, arról nem beszélve, hogy jó néhány balkáni légióst szerepeltet, így nem lesz könnyű dolgunk, de nekünk egyébként sincs egyszerű meccs.

Miként a bátori szakvezető is említette, több külföldi játékost vethetnek be a hazaiak, köztük a montenegrói Goran Andjelicet: a kapus februárban a Nyíregyházi KC kötelékéből távozott.

KM-KT
hirdetés