A csiga legyorsulta a vonatot Mátészalkán: kész tárgyalni az államtitkár

Akt.:
A csiga legyorsulta a vonatot Mátészalkán: kész tárgyalni az államtitkár
Mátészalka – Évek óta minden követ megmozgatnak a jobb közlekedésért.

A Mátészalka­Leaks csoport tagjai nemrég olyan építő javaslattal keresték meg a közlekedéspolitikáért felelős államtitkárt, amellyel a nemzeti vasúttársaság akár évi 55 millió forintot is megspórolhatna a szolgáltatás színvonalának esése nélkül, egyetlen vasútvonalon.

Azt szeretnék csupán elérni, hogy a fent említett megtakarítást forgassák vissza a Mátészalka környéki kötöttpályás közlekedésbe, klimatizált, felújított vasúti kocsikat, tisztább illemhelyiségeket, nagyobb járatsűrűséget biztosítva a pénzből. Úgy tűnik, hogy dr. Mosóczi László is komolyan vette az invitálást, hiszen levélben megígérte, hogy szeptember második felében vagy októberben a programjai közé illeszti a találkozót.

KM


Debrecen, Mátészalka - A napokban még a csiga is beelőzte a Mátészalka és Debrecen között közlekedő személyvonatot, amelyről videó is készült. A humor eszközével arra szerette volna a helyi civil csoport ráirányítani a figyelmet, hogy a rendszerváltás óta semmi említésre méltó nem történt a Mátészal...

Debrecen, Mátészalka - A napokban még a csiga is beelőzte a Mátészalka és Debrecen között közlekedő személyvonatot, amelyről videó is készült. A humor eszközével arra szerette volna a Mátészalkaleaks civil csoport ráirányítani a figyelmet, hogy a rendszerváltás óta egyik politikai erő sem tett i...Nyírbátor.
SZON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés