Aktívan jelen vannak Nyírbátor életében

A nyírbátori egyesület tagjai töretlen lelkesedéssel folytatják a munkájukat 2019-ben is
A nyírbátori egyesület tagjai töretlen lelkesedéssel folytatják a munkájukat 2019-ben is - © Fotó: egyesület
Nyírbátor – Programokban és eredményekben gazdag évet zárt a bátori értelmiségiek egyesülete.


A városi fények felkapcsolása, adventi gyertyagyújtások, mikuláslátogatás, vendéglátás a Bátori karácsonyon… És ezek csak az utóbbi hetek programjai, amelyeken részt vett, szerepet vállalt a Nyugdíjas Értelmiségiek Egyesülete Nyírbátor.

Természetesen már az évzáró rendezvényünk is a karácsony jegyében zajlott, vendégünk volt Román Demeterné Magdika, a megyei nyugdíjas szövetség elnöke, a NYOSZ alelnöke, Badics Ildikó, településünk jegyzője, Máté Antal polgármester és Kovács Lajos, a városfejlesztő cég ügyvezetője. Az ünnepi műsort tagjainkon kívül a Nyitnikék tagóvoda „gyermekei” tették felejthetetlenné, a színvonalas produkció mellett ötletes ajándékkal leptek meg bennünket. A Micimackó és Cinege tán­c­csoportokat Böszörményi Barnabásné, Cséke Dóra és Bába Anita óvónők készítették fel.

Áldozatos munkát végeztek

A disznótoros ebéd után dr. Sztanojevné Kiss Erzsébetet 70., Csadó Tibornét 80. születésnapja alkalmából köszöntöttük. A tagságunk egészét dicséret illeti az egész évi áldozatos munkáért, Balogh Antónia, Berettyán Gáborné, Fodor Béláné, Szarka Lászlóné és Tóth István ajándékot kaptak elismerésül. A hangulatfelelősünk Pásztor István volt.

– Tóth Árpádné egyesületi elnök, Nyírbátor –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés