Amerikaival, argentinnal, kínaiból lett portugállal

Molnár Dávid rangos nemzetközi mezőnyben szerepelt
Molnár Dávid rangos nemzetközi mezőnyben szerepelt - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A legmagasabb besorolású versenyen szerepelhetett a nyírbátori asztaliteniszező, Molnár Dávid.

Az ifjúsági válogatott tagjaként Lenyelországban járt Molnár Dávid, a Nyírbátori ASE játékosa. A nemzetközi szövetség (ITTF) legmagasabb kategóriájú, úgynevezett Golden Series besorolású viadalán, Wladyslawowóban Dávid csapatban Nagy Norberttel és a fehérorosz Ilija Korcsinszkijjal alkotott egy triót, és három vereséggel búcsúztak a csoportküzdelmektől.

Egyéniben német, amerikai és argentin ellenfele volt a nyírbátori üdvöskének, közülük az amerikait sikerült döntő szettben legyőznie, a dél-amerikaitól ugyanilyen körülmények között kapott ki. Párosban a budaörsi Nagy Norbert oldalán szerepelt Molnár Dávid, és az első fordulóban a kínai származású játékost is felvonultató portugál duótól kaptak ki. Látva az ellenfelek kilétét, mondhatni ez a szereplés volt a papírforma.

Lengyel nemzetközi serdülő és ifjúsági bajnokság, Wladyslawowo

Ifjúsági fiúk

Egyes

Selejtező. 21. csoport: Molnár D.–Stumper (német) 0:3, –Godhwani (amerikai) 3:2, Betancor (argentin) 2:3. A csoport végeredménye: 3. Molnár Dávid 4 pont – nem jutott a főtáblára.

Páros

1. forduló: Da Silva, Li (portugál)–Molnár D., Nagy N. 3:0.

Csapat

Selejtező. E csoport: Magyarország-Fehéroroszország vegyes–Svédország 0–3 (Molnár D.–Friis 0:3), –Belgium 0–3 (Molnár D.–Cnudde 1:3), –Svájc 0–3 (Molnár D.–Osiro 1:3). A csoport végeredménye: 4. Magyarország-Fehéroroszország vegyes 3 pont – nem jutott a főtáblára.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés