Árokba hajtott egy autó a 41-esen – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. december 26-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba csúszott egy személygépkocsi hétfőn reggel Fülesden, a Fő utcában. Személyi sérülés nem történt. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Személygépkocsi és autóbusz ütközött hétfőn reggel a 49-es számú főúton, Kocsord belterületén. Az ütközést követően az autóbusz villanyoszlopnak ütközött. Személyi sérülés nem történt. A villanyoszlopról a légvezeték leszakadt, átmenetileg huszonöt fogyasztási helyen szünetelt az áramszolgáltatás a helyreállításig. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig.

Árokba borult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt a 41-es számú főúton, a 63-as kilométernél Csaroda és Tákos között. A balesetben hárman sérültek meg. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították, a jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Szintén árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn délben Fehérgyarmat és Zsarolyán között. A balesetben senki nem sérült meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, majd a kerekeire visszaállították.

Belobbant a kiáramló gáz egy rosszul elzárt 11,5 kilogrammos PB gázpalacknál hétfőn délután egy nyírbátori családi háznál, a Gyöngyvirág utcában. A balesetben egy ember sérült meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a palackot elzárták, majd kivitték a szabadba és a lakást átszellőztették.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy lakóház kéményében hétfőn délután Nyíregyházán, a Csongor utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és egy vízsugár segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Árokba borult egy autó Fehérgyarmat közelében

Fehérgyarmat, Zsarolyán – Megcsúszott, majd árokba borult egy személyautó a Fehérgyarmat és Zsarolyán közötti úton hétfő délután 1 óra körül.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés