Borulás Nyírbátorban, 15 tűz egyetlen nap alatt – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Ezt a kemecsei felvételt a Levadászva Facebook-csoport tette közzé
Ezt a kemecsei felvételt a Levadászva Facebook-csoport tette közzé
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tizennégy helyszínen avatkoztak be a megye hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltói vegetációs tűznél csütörtökön. A tűzoltók több vízsugárral, puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Timáron a Báthori utcában lakóházak kertjében égett ötven négyzetméteren és a földben másfél méter mélyen körülbelül kétszáz köbméter összehordott kommunális hulladék és építési törmelék. A nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók a tüzet gyorssugár és kéziszerszámok segítségével oltották el. Az izzó, parázsló részeket négy munkagép egy méter vastagságban földdel letakarta. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött Nyírbátorban az Édesanyák útján csütörtök reggel. Az ütközés következtében az egyik jármű a tetejére borult. A nyírbátori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették a közúti akadályt. A balesetben egy ember nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés