Csapatként nyerték a nyitányt

Lovas Norbert mindenre felhívja a figyelmet
Lovas Norbert mindenre felhívja a figyelmet - © Fotó: Mán László
Nyírgyulaj – Pénteken már a Rubeola ellen lépnek pályára a nyírgyulaji futsalosok.

Nem túl egyszerűen, de izgalmas hajrában behúzták a gyulajiak. A élvonalbeli futsal bajnokság nyitányán a Nyírgyulaj azt az Aramist fogadta, amelyet az előző szezon első meccsén idegenben győzött le.

Betartották, amit megbeszéltek

Most is nyertek a gyulajiak, 5–2 után már hátradőltek a bátori csarnokban a drukkerek, amikor az utolsó percben a budaörsiek villantak kettőt, majd pedig vészkapussal próbáltak egyenlíteni. Szerencsére sikertelenül.

– Elégedett vagyok, amit kértem a fiúktól, azt teljesítet ték – kezdte visszapillantását a hétfő esti nyitányra Lovas Norbert, a gyulajiak mestere. – Tudtam, hogy az első ­meccs nem lesz könnyű, de bíztam benne, hogy legalább egy góllal nyerünk. Ez teljesült, voltak jó egyéni teljesítmények, de csapatként nyertük meg a meccset.

Csak taktikus játékkal

A nagyüzem beindult, pénteken ismét pályára lépnek a gyulajiak. Ezúttal idegenben, a csömöri Rubeola lesz az ellenfél.

– A csömöriek bombameglepetést okoztak a szombathelyi döntetlenjükkel. Szerintem a Rubeola lesz a mostani bajnokság sötét lova. Taktikus játékkal lehet keresnivalónk, ám ha belemegyünk az adok-kapokba, akkor nehéz dolgunk lesz – vélekedett a pénteki fellépésről Lovas Norbert.

ML

Címkék: ,


Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés