Csengeri gólzápor, nyírgyulaji gólcsend

Akt.:
A csengeri Gaál Krisztián három gólját követően is szívet mutathatott a lelátóra
A csengeri Gaál Krisztián három gólját követően is szívet mutathatott a lelátóra - © Fotó: Kákos Dávid
Csenger, Nyírgyulaj – A szatmáriak végre kitették a szívüket a pályára, az NB I-es szabolcsi csapatot ítéletek is sújtották a hétfő esti futsalmérkőzéseken.

Kiböjtölte a Csenger az első győzelmet az NB II-es bajnokság felsőházi rájátszásában, a szatmáriak hét vereséget követően ebben a szakaszban az első győzelmüket szerezték meg a Kazincbarcika ellen.

Méghozzá amolyan „csengeries” eredménnyel, hiszen a határmenti csapattól nem áll távol, ha gólzáporos mérkőzést kell játszania. A jó játék ezúttal megfelelő lelkesedéssel is párosult, a csapat tagjai ismét kitették a szívüket a pályára, és talán újra rászolgálnak a közönség bizalmára. A háromgólos Gaál Krisztián vezette csengeriek a 29. percben már 8–3-ra vezettek, és az is belefért, hogy az utolsó 11 minutumban már ne találjanak be a kapuba. A szatmáriak legközelebb megint hazai pályán játszanak, a jövő héten hétfőn a Berettyóújfalu II-t fogadják.

Az élvonalbeli Nyírgyulaj KSE abban a reményben utazott Dunaújvárosba, hogy megelőzi házigazdáit, és átveszi az A csoport második helyét, amely a bajnokság végi bronzmeccset jelentené a számára. Jól kezdett a Nyírgyulaj, de a gólszerzéssel hadilábon állt, miközben furcsa játékvezetői ítéletekkel is szembesült.

A hazaiak első gólja előtt az alapvonalon túlról kanalazták vissza a labdát, a második félidőben pedig hatméteressel és különös kiállítással is sújtották a vendégcsapatot. A büntetőt ugyan kivédte Pallai Gábor kapus, de az újabb gólokat és a vereséget nem kerülhette el az amúgy jól játszó nyírgyulaji legénység.

Bajnoki mérkőzések: Rájátszás

NB I, A csoport, 7. forduló

Dunaferr–Nyírgyulaj KSE 3–0 (1–0)

Dunaújváros, 150 néző, v.: Tamási P., Hartung.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Klusin, Sánta J., Nagy I., Siska G. Csere: Opre R. (kapus), Szlivcsenko, Angyalos, Tóth B., Nagy B., Gömze, Orosz D., Szabó Á., Faragó. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Fekete R. 2, Hosszú Á. Kiállítva: Faragó (33. perc).

További eredmény: MVFC Berettyóújfalu–Ferencváros 6–1. Szabadnapos: Debreceni EAC.

Az állás: 1. Berettyóújfalu 24 (6 meccs, 6 bónuszpont), 2. Dunaferr 14 (5, 4), 3. Nyírgyulaj 9 (6, 3), 4. Debrecen 7 (5, 1), 5. Ferencváros 3 (6, 1).

NB II Keleti csoport, felsőház, 8. forduló

Csenger Futsal–Kazincbarcikai Ördögök 8–5 (5–2)

Csenger, 200 néző, v.: Takács I., Forgács K.

Csenger: Juhász S. – Fejes J., Pankotai I., Rigó A., Balogh Á. Csere: Bálint L. (kapus), Katona P., Kövesligeti, Mándi L., Pálfi I., Osváth S., Gaál K. Játékos-edzők: Pankotai István és Balogh Árpád.

Gól: Gaál K. 3, Rigó A. 2, Balogh Á., Pálfi I., Osváth S.

További eredmények: Dunakeszi Kinizsi–Rubeola FC Csömör 2–1, MVFC Berettyóújfalu II–Kincsem Lovaspark 2–4.

Az állás: 1. Rubeola 25 pont (8 mérkőzés, 7 bónuszpont), 2. Kincsem Lovaspark 20 (7, 2), 3. Kazincbarcika 16 (7, 4), 4. Dunakeszi 14 (8, 5), 5. Berettyóújfalu II 10 (8, 1), 6. Csenger 6 (8, 3).

Címkék: , ,


Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés