Dávidnak a csütörtök is bejött

Akt.:
Díjazottak és díjátadók
Díjazottak és díjátadók - © Fotó. Mán László
Nyíregyháza – Játékosokat, csapatokat, klubokat díjaztak a megyei igazgatóság hagyományos.

Kilenc díj várt gazdájára csütörtökön délután a nyíregyházi Cloé New Yorkban étteremben. A Magyar Labdarúgó-szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága itt tartotta hagyományos díjátadó ünnepségét, amelyen az elmúlt esztendő legjobbjait ismerték el.

Kvaka Árpád igazgató köszöntötte a megjelenteket, majd azonnal a díjátadásba kezdtek. Ebben Szalacsi Árpád elnöknek társadalmi elnökség két tagja, Baracsi Endre, a megyei közgyűlés alelnöke, és Nagy Miklós segédkezett.

Nem okozott nagy meglepetést, hogy a legjobb férfi focista díját Kiss Tamás kapta. Az is borítékolható volt, hogy az legjobb férfi csapat az Ibrány lesz. A trénerek között a nyírgyulaji Lukács Tibor vitte el a pálmát.

Remek napjai vannak Starosta Dávidnak. A Nyíregyháza Spartacus tizenhét esztendős focistája szerdán parádés gólt lőtt az NB II.-es bajnokin a Siófok ellen, tegnap pedig a legjobb utánpótláskorú játékosnak dukáló díjjal gazdagodott. A Kocsis Sándor díjjal az év aktíváját ismerik el, ezt Benkő Róbert vehette át. A dr. Szabolcsi József díjat Neumann Gábor vehette át. Utóbbi elismerést a decemberben elhunyt Szabolcsi József özvegye és leánya adta át. A hivatalos ünnepség után jöhetett a sportbaráti beszélgetés, természetesen sztorikkal…

2018 díjazottja

A legjobb férfi labdarúgó: Kiss Tamás (Ibrány SE)

A legjobb utánpótláskorú: Starosta Dávid (Nyíregyháza Spartacus, Spartacus 1928)

Férfi csapat: Ibrány SE

Utánpótlás csapat: Újfehértó U 19

Férfi edző: Lukács Tibor (Nyírgyulaj)

Utánpótlás edző: Majoros Imre (Vásárosnamény DSE)

Női egyesület:Nyírség NSC

Év aktívája- Kocsis Sándor díj: Benkő Róbert

A megye labdarúgásárt – Dr. Szabolcsi József díj: Neumann Gábor

MLNyírbátor.
SZON.HU


hirdetés