Először fociztak hátrányban

Gagyi Sándor sem tudott segíteni
Gagyi Sándor sem tudott segíteni
Nyírbátor, Sényő – A rengeteg kihagyott helyzet megbosszulta magát.

Az NB III.-ban eddig erőn felül teljesítő sényői gárda vasárnap vesztette el veretlenségét a negyedik fordulóban Nyírbátorban elvérző Szolnok otthonában.

– Idegesen, kapkodva kezdtünk, ennek ellenére mégis mi jutottunk előnyhöz, egy szöglet utáni helyzetből, amikor is Fabu Márton szerzett gólt – elevenítette fel az eseményeket Fiumei Viktor, a Sényő-Carnifex FC egyik edzője. – Sokáig azonban nem örülhettünk, alig négy perc múlva szintén rögzített játékhelyzetből egyenlítettek a hazaiak.

– Rosszul indult a második játékrész, Fabu ápolása közben újra vezetést szerzett a Szolnok. Ez nekünk teljesen új szituáció volt, hiszen a bajnokságban most kellett először hátrányban futballoznunk. Rengeteg helyzet adódott mindkét kapu előtt, ám míg a hazaiaknak szinte minden sikerült, mi még az üres kapuba sem tudtunk betalálni.

Nincs pánikhangulat

– Az utolsó negyedórára fordulva kaptunk két gyors gólt, ami meg is pecsételte sorsunkat. Ráadásul Bodó második sárgája után emberhátrányban fejeztük be a találkozót.

– A vereség miatt nincs pánikhangulat a csapatnál, tudtuk, hogy ez is eljön egyszer. Ha az eddigi hozzáállásunk megmarad, akkor még előrébb léphetünk mind játékban, mind a szerzett pontok tekintetében – bizakodott Fiumei Viktor.

BBNyírbátor.
SZON.HU


hirdetés