Eltűnt egy idős nyírbogáti néni

Eltűnt egy idős nyírbogáti néni
Nyírbogát – A Nyírbátori Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság 15060/3436/2018. általános számon folytat körözési eljárást Czakó Béláné 71 éves nyírbogáti lakos eltűnése miatt. Az asszony Nyírbogátról távozott ismeretlen helyre 2018. június 28-án és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatása, illetve jelenlegi tartózkodási helyének megállapítása érdekében eddig elvégzett eljárási cselekmények nem vezettek eredményre.

Az asszony 165 cm magas, vékony testalkatú, őszes hajú, szemüveget visel. Eltűnésekor sötét, fekete színű ruházatot viselt. Piros színű, női vázas kerékpárjával távozott, amelyre hátra, egy fehér színű kosár van felszerelve.

czako

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható asszonyt felismeri és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az tegyen bejelentést személyesen a Nyírbátori Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-42/524-600-as telefonszámot, vagy a 112-es központi segélyhívót! Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés