Fény ragyogta be a határőrök összejövetelét

Akt.:
Nyugdíjasai Egyesület
Nyugdíjasai Egyesület - © Fotó: Vincze István
Nyírbátor – Nem kell ahhoz ünnep, hogy a lelkekben ünnepi hangulat legyen. Így volt ez a Nyírbátori Határőr Igazgatóság Nyugdíjasai Egyesület legutóbbi összejövetelén, amikor is három tagtársunk került pozitív érzelmeink fókuszpontjába, aki június hónapban érik el kerek évfordulós születésnapjukat.

Meleg szavakkal kívántunk hosszú, boldog életet 70. születésnapja alkalmából Májer Józsefnek és Gyarmati Ferencnek, valamint a hozzájuk képest “tinédzser” 65 éves Őz Lászlónak. Az ünnepeltek meghatódva fogadták a jókívánságokat. A hétköznapi ragyogást a Lászlók, Péterek és Margitok köszöntése tette teljessé.

A mögöttünk hagyott Észak- Szabolcsi sikeres barangolás méltatása és a Szatmári kirándulás előkészítése után jóízűen fogyasztottuk el az ízletes töltött káposztát és a finom süteményeket, s estébe nyúltak a jó hangulatú beszélgetések és nótázások.

– Vincze István –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés