Gyarapíthatják a pontjaikat

Kapacina Valerék Cigándra utaznak
Kapacina Valerék Cigándra utaznak - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor, Sényő – A Sényő és a Nyírbátor is idegenben folytatja szereplését.

A Nyírbátori FC egész jó szériába került, hiszen három forduló óta veretlen és minden esély megvan rá, hogy továbbnyújtsa a sorozatát. Aktuális ellenfele, a hazai meccseit Ibrányban játszó Tállya tavasszal csupán egy meccsen diadalmaskodott, igaz, akkor a Putnokot verte meg.

Megtartanák a jó formát

– Nem szívesen emlékszem vissza az őszi találkozóra, az akkor kialakult helyzet (pénzügyi gondok – a szerk.) miatt fejben egyáltalán nem voltunk ott azon a mérkőzésen – utalt az őszi 2–0-s vereségre Szilágyi Krisztián, a Nyírbátor trénere. – Éppen ezért szeretnénk revánsot venni. Abban biztos vagyok, hogy a játékosaink az elmúlt három héthez hasonlóan mindent meg fognak tenni a sikerért, az eddigi formánkat szeretnénk megtartani. Van egy elképzelésünk a vasárnapi összecsapásra, amit igyekszünk a lehető legjobban megvalósítani. Ami a sérülteket illeti, kezdünk kiegyenesedni, de még nem dőlt el, hogy ki tudja vállalni a játékot.

Úgy tűnik, a Sényő-Carnifex FC-nek a nagy csapatok ellen jobban megy a játék: a Szolnokot és legutóbb az ESMTK-t is megverte az újonc. Most itt az idő, hogy a tabella hátsó felében álló együttes ellen is bizonyítson a csapat, ám a Cigánd utolsó előtti helyezése becsapós, tavasszal tíz pontot gyűjtött.

Kiszámíthatatlan bajnokság

– Télen a Cigánd igazolt a legjobban, ismét olyan mérkőzés vár ránk, amin hátul nem hibázhatunk – mondta Imrő László, a Sényő edzője. – Lehet látni, hogy egy-két csapat kivételével bárki megverhet bárkit, és ki is kaphat akárkitől. Úgy látszik, erre mi is képesek vagyunk. A Cigánd egyébként csak a tavaszi eredményeket figyelembe véve előttünk áll, ráadásul ha minden igaz, akkor két sérült játékosuk is visszatér, így a támadószekciójuk rettentően megerősödik. Mindezek ellenére, ha fegyelmezettek és türelmesek leszünk, valamint ugyanúgy csapatként tudunk működni, mint az előző hazai mérkőzésünkön, akkor nagy bajban nem lehetünk.

– MK –


Labdarúgás: NB III., Keleti csoport

Vasárnap, 16.: Cigánd–Sényő-Carnifex FC, Cigánd, v.: Bálint (Pogonyi, Zahorecz). Tállya–Nyírbátori FC, Ibrány, v.: Leél-Őssy (Kövér, Szabó).

További mérkőzések: Jászberény–DEAC, Szolnok–Eger, DVTK II.–Füzesgyarmat, ESMTK–Gyöngyös, Sajóbábony–Tiszaújváros, Salgótarján–Putnok.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés