Győzelemmel folytatta a Spartacus

Nyíregyháza – A nyíregyházi együttes a Nyírbátort verte meg felkészülési mérkőzésen.

A múlt héthez hasonlóan ezen a szombaton is két mérkőzést szervezett a Szpari szombatra. Bozsik József csapata előbb az NB III.-as Nyírbátorral játszott Örökösföldön.

Mindkét fél aktívan kezdett, itt is, ott is alakítottak ki szép helyzeteket, a 36. percben aztán már nem csak lehetőség, hanem gól is lett a nyíregyháziak tetszetős támadásából: Fodor Ferenc laposan szöktette Nagy Józsefet, aki ahogy beérte a labdát már ívelte is be középre, ahol Dragóner Filip fejelt a kapuba.

A második félidőt is jól indította a Spartacus, a Gyurján Bence által kiharcolt tizenegyest Pekár László értékesítette, húsz perccel később előbbi szabadrúgását követően Banjac Nikola szerzett gólt.

Ugyan helytállt a több egykori nyíregyházit is foglalkoztató Nyírbátor, a Szpari megérdemelten győzött 3-0-ra.

Nyíregyháza Spartacus–Nyírbátor 3-0 (1-0)

Örökösföld

Nyíregyháza: Nagy M. (Kopasz 80.,) – Nagy J., Fodor (Daru a szünetben), Banjac, Bálint (Magyar, a szünetben), Pekár, Végső, Farkas, Gyurján, Dragóner, Starosta (Hubicsák 80.). Vezetőedző: Bozsik József

Nyírbátor 1. félidő : Vasas – Benkő, Szegedi, Kovács, Boros, Fenyőfalvi, Müller, Vámos, Sárosi, Pálinkás, Scheibli. 2. félidő: Kócs – Bagi, Tóth, Fehér, Bernáth, Reznek, Urbán, Vámos (Katona 55.,), Gajdos, Terdik (Boros 65.,), Nagy. Vezetőedző: Szilágyi Krisztián

G.: Dragóner (36.), Pekár (46.) – tizenegyesből, Banjac 66.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés