Hulladéktároló gyulladt ki Nyírbátorban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy családi ház udvarán lévő hulladéktároló csütörtök hajnalban, Nyírbátorban, a Szentvér utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tüzet feltehetően a korábban beleöntött, a kályhából kiszedett hamu okozhatta. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés miatt nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték a baktalórántházi hivatásos tűzoltók segítségét csütörtökön reggel Kántorjánosiban, a Dózsa György utca egyik lakóházánál, ahol a pincében ötven centiméter magas vízoszlop gyűlt össze. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Lakóház felé megdőlt és a közlekedést is akadályozta egy nagyméretű fa csütörtök délelőtt Nyírvasváriban, a Vasvári Pál utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés