Kék Cápák – A céloknak megfelelően

Akt.:
Oláh Zoltánék (5) csütörtökön folytathatják a jó szereplésüket
Oláh Zoltánék (5) csütörtökön folytathatják a jó szereplésüket - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Blue Sharks a nyeretlen Bonyhádot fogadja.


A nyíregyházi kosarasok egyre jobban belelendülnek a játékba, sorozatban három bajnokit nyertek. A széria csütörtök délután 17 órától a sereghajtó ellen folytatódhat, bár a Cápák vezetőedzője óva int a könnyelműségtől.

Itthon meg kell mutatni

– A bonyhádiak nem ott állnak a tabellán, ahol kellene lenniük, többet tudnak ettől, ez biztosan felpörgeti őket, az előző meccsükön például csak három ponttal kaptak ki a Vasastól – mondta Siska János. – Van rutinos játékosuk is, aki vezeti a lepattanó-ranglistát, szóval oda kell rájuk figyelni. Semmiképen sem szeretném, hogy szoros meccset játsszunk, ha komolyak a céljaink, akkor nem okozhat problémát a legyőzésük. Ennek megfelelő hozzáállást várok mindenkitől.

Kisebb nehezítő tényező, hogy a játékosok nem túl kipihenten várják a találkozót.

– Fazekas Csabi valószínűleg nem tud játszani, neki kiment a bokája, még nem az igazi, inkább azt szeretném, hogy vasárnapra rendbe jöjjön – folytatta az edző a PVSK elleni hétvégi meccsre is utalva.

– A fiatalszabály és Csabi kiesése miatt kicsit más szerkezetben kell kezdenünk a meccset. Egyébként sem volt zökkenőmentes a hetünk, többen diákolimpiai vagy egyetemi meccset játszottak a héten. Igen komoly terhelés éri a srácokat, oda kell figyelni a rehabilitációra, hogy ne sérüljön le senki. Mindezek mellett hangsúlyozom, hazai pályán meg kell mutatni, hogy fizikailag és játékintelligenciában is jobbak vagyunk, mint a Bonyhád.

MKNyírbátor.
SZON.HU


hirdetés