Kemény munkával várják a tavaszt

Katona György
Katona György - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor, Sényő – A Sényőn beilleszkedtek az újak, Bátorban marad a gólvágó.


Az NB III.-as csapatoknak még javában tart a téli szünet, ám szorgosan készülnek a folytatásra. Nincs ez másként a Sényő-Carnifex FC-vel és a Nyírbátorral sem. Előbbi négy felkészülési mérkőzésen van túl, mind a négyet meg is nyerte.

– Több edzőmeccsen vagyunk túl, ezek eredménye másodlagos, próbáljuk az ideális csapatösszetételt megtalálni – mondta Imrő László, a sényőiek edzője. – A felkészülésünk az eddig eltervezettek szerint halad, az időjárás nem hátráltatott minket. Kemecsén edzünk, nagyon rendesek, mindig tökéletesen előkészített pályán gyakorolhatunk.

Ismerős volt a közeg

– Túl vagyunk a kéthetes, dupla tréninges időszakon, ennek keretein belül Nyíregyházán edzettünk egy konditeremben, ahol Balog Vilmos olimpikon ökölvívó is edzéseket tartott, nekik is hálásak vagyunk. Mostantól heti két meccset játszunk. Az új játékosok teljesen beilleszkedtek. Bernáth Martin játszott már itt korábban, Kapacina Valernak is ismerős volt a közeg, de Lakatos Bence és Lizák Bence is gyorsan megtalálta a helyét.

A Nyírbátor az ismert okok miatt később kezdte meg a felkészülést, de három összecsapáson már túl van.

– Amióta elkezdhettük a felkészülést, a terveknek megfelelően halad a munka – ismertette az eddigieket Szilágyi Krisztián, a bátoriak edzője. – A három edző­meccs elérte a célját. Vannak még kisebb hátráltató tényezők, de a srácok becsületesen dolgoznak. Érkezett Maglódról Mácsik Dominik, valamint több próbajátékos és ifista is velünk készül. Az viszont eldőlt, hogy Katona György marad, mint ahogy azok is, akik eddig nem távoztak.

MKNyírbátor.
SZON.HU


hirdetés