Két körözöttet fogtak – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2017. október 9-én Nyírcsászáriban elfogtak egy 31 éves helyi férfit. Ellene a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést, mivel a korábban garázdaság vétség elkövetése miatt kiszabott közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. október 9-én lakásán fogtak el egy 47 éves mándoki lakost. A férfi tárgyalási őrizetbe vételét a Kisvárdai Járásbíróság rendelte el, mivel az ellene kiskorú veszélyeztetése miatt folyamatban lévő tárgyaláson, a szabályszerű idézések ellenére, nem jelent meg. A rendőrök a férfit őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. október 9-én a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 26 éves tuzséri férfit. Az adatok ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőrt a Záhonyi Rendőrkapitányság szabálysértési hatósága a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a férfit gyorsított bíróság eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés