Két robogós jogsi nélkül vezetett, az egyikük még ivott is – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Két robogós jogsi nélkül vezetett, az egyikük még ivott is – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: Pixabay
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 29 éves vásárosnaményi lakost 2019. január 29-én Vásárosnamény és Olcsva között. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Vásárosnamény Rendőrkapitányság korábban jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 41 éves nyírbogáti férfit 2019. január 29-én Nyírbogáton. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Nyírbátori Járásbíróság korábban jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A járművezetővel szemben a rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, emiatt vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek. A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai elfogták L. Richárd 24 éves nagyhalászi lakost 2019. január 29-én Nagyhalászban. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék garázdaság elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Nyírbátor.
SZON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés