Kilencen sérültek meg csütörtökön a szabolcs-szatmár-beregi utakon

Akt.:
Gyulatanyánál is baleset történt
Gyulatanyánál is baleset történt - © Fotó: Sipeki Péter
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre csütörtökön a megyében.


Nyíregyházán a Nagyvárad utcán a délelőtti órákban egy személygépkocsi sofőrje kanyarodás közben elütött két gyalogostakik súlyos sérüléseket szenvedtek. Fél egy körül körül Piricse belterületén a havas úton megcsúszva két gépkocsi ütközött össze, ketten könnyű sérülést szenvedtek. Délután kettő óra körül a 38-as számú főúton két gépkocsi frontálisan ütközött, négyen könnyen sérültek a balesetben. A nyíregyházi Krúdy Gyula utcán 16 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfi a zebrán ütött el egy 19 éves nőt, aki könnyű sérüléssel úszta meg az ütközést.

– A balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a havas, csúszós úttesten mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően, mérsékelt sebességgel közlekedjenek! Továbbra is kérjük, hogy az utakon legyenek körültekintőbbek és óvatosabbak! Autójukkal csak akkor induljanak el, ha azon téli gumik vannak! – tanácsolta Fehérvári Marietta, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

KM


Nyíregyháza - Baleset történt csütörtökön a Nagyvárad utcán. Egy idős házaspárt ütött el egy személygépkocsi, amely a Nagyvárad utcára kanyarodott ki. A balesetben megsérült férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, míg a felesége súlyos sérülés gyanújával került kórházba. Vizsgálják az...

Porcsalma - Teljes terjedelmében égett egy gépkocsi csütörtök késő délelőtt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a 49-es főút Porcsalma és Ököritófülpös közötti szakaszán. A tűzhöz a csengeri önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszah...Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés