“Kisárgul a védelem, mentő viszi el a játékosomat, és még verbálisan is nyomorba taszítanak minket”

Akt.:
“Kisárgul a védelem, mentő viszi el a játékosomat, és még verbálisan is nyomorba taszítanak minket”
© Fotó: Dodó Ferenc
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szombaton hat mérkőzést rendeztek a Szabolcs Takarék megyei I. osztály bajnokság 23. fordulójában.

Nyírgyulaj–Mándok 1–1 (1–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Paráda (Piskóczi, Papp).

Nyírgyulaj: Oláh- Buka, Tóth, Fekete, Kántor, Haburcsák, Mezei(Czerula), Vass, Lovas, Sánta, Vass (Nagy). Edző: Lukács Tibor.

Mándok: Virágh-Kohutka, Ari, Dallos (Fábián), Baglyos, Dávid (Hegedűs), Szabó, Buda, Pallai, Vezdel, Javoriv. Edző: Kiss Gábor.

Egyenlő erők küzdelmében igazságos eredmény született.

Gól: Sánta J., illetve Hegedűs T. Ifi:

Lukács Tibor: – Egy nullás vezetésünknél nem döntöttük el a mérkőzést, pedig megvoltak a lehetőségeink. A végén viszont örülnünk kellett az egy pontnak is.

Kiss Gábor: – Sajnos, be kell érnünk az egy ponttal, mert ajándékoztunk egy gólt a hazaiaknak. Azonban a játék összes elemében felülmúltuk a listavezetőt, ezért fájdalmas csak az egy pont.

Ibrány-Csenger 6-0 (4-0)

Ibrány, 300 néző, v.: Bíró (Kosztyu, Kiss P.)

Ibrány: Félegyházi-Majoros, Balogh (Vidoven), Nagy, Csáki J. (Szabó), Somogyi T., Gergely, Kovács (Kiss), Jeddi, Somogyi M. (Haburcsák), Pócsi (Boros). Játékos-edző: Kiss Tamás.

Csenger: Juhász-Katona (Lázin), Balogh, Péter (Varga), Srjuba, Pankotai, Stef G., Mona, Margitics, Pálfi (Simó), Osváth (Orosz). Edző: Csík Tibor

A hazaiak még ilyen arányban is megérdemelten nyertek.

Gól: Nagy 5 (hármat tizenegyesből), Somogyi. Ifi: 2-0.

Kiss Tamás:- Gratulálok minden játékosomnak, büszke vagyok rájuk! Még egyszer szeretném megköszönni Feczkó Tamás szerdai közreműködését.

Csík Tibor:– Fájdalmas vereséget szenvedtünk, de nekünk nem ezeket a meccseket kell megnyernünk céljaink eléréséhez.

Vásárosnamény-Tiszavasvári 4-1 (1-0)

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Veres (Kósa, Novák).

Vásárosnamény: Kardos-Géci, Nagy D., Illés (Bancsi), Tóth (Csehil), Deskó, Filep (Danku), Nagy M., Lakatos, Schmidt, Németh (Szabó). Edző: Dudás Zoltán.

Tiszavasvári: Susánszky-Szolyka T. (Demkó), Huszti, Bodnár, Lajos, Lakatos (Vadász), Száraz, Szolyka G., Bolgár, Bolega, Ujj L. (Mészáros) Edző: Nagy István.

A hazai csapat sima és megérdemelt győzelmet aratott.

Gól: Schmidt 2, Filep, Nagy, illetve Száraz. Ifi: 7-0.

Dudás Zoltán:– Tudtam, hogy nem fogunk úgy játszani, mint legutóbb, de most a három pont megszerzése volt a cél, amit a csapat teljesített. Gratulálok az ifi csapatunknak is.

Nagy István:- Felesleges bármit nyilatkozni a mérkőzésekkel kapcsolatban, mivel kb. annyira érdekli az olvasókat, mint a játékvezetőket a tiszavasvári csapat meccsei… Kisárgul a védelem, mentő viszi el a játékosomat, és még verbálisan is nyomorba taszítanak minket! Ettől függetlenül a Namény kihasználta hibáinkat, gratulálok neki.

Mátészalka-Tarpa 2-1 (0-0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Major (Luzsinszki, Kovács L.)

Mátészalka: Somogyi-Szabó, Szántó, Hevel, Barnucz, Lyáh (Csák), Botos S., Farkas (Tóth), Botos D., Tempfli P., Simonka, Edző: Tempfli Imre.

Tarpa: Shosh-Balogh, Ricsei, Ködöböcz, Madzin, Törtei, Szilágyi (Kiss), Rozman (Rácz), Illés (Losonczi), Kacsó, Karmacsi (Djacsenko). Edző: Márton István.

Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten nyertek a hazaiak.

Gól: Hevele, Botos, illetve Rácz.

Tempfli Imre:– – Úgy gondolom, hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést, de így is nagyon örülök a győzelemnek

Márton István:- A sokkal motiváltabb hazai csapat megérdemelt győzelmet aratott. Ameddig nem lesz meg a csapategység, a futball iránti alázat és nem tesz meg mindenki mindent a győzelem érdekében, addig sok jóra nem számíthatunk.

Nagyecsed-Tiszakanyár 3-2 (1-1)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Sipos (Takács, Kiss P.)

Nagyecsed: Sarkadi Zs.-Somlyai (Bodogán), Sarkadi G., Marinas (Roszel), Ascsillán, Nyíri, Homann, Bulyáki, Kóka, Dobos, Erdős (Török). Edző: Ádámszki Róbert.

Tiszakanyár: Kanyári-Molnár, Tóth, Bodnár, Varga, illés, Soós (Vicickó), Csáki P. (Matisz), Jánvári, Rézinger, Dobrai (Nagy). Edző: Csáki Róbert.

A hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Gól: Marinas 2 (mindkettőt tizenegyesből), Bulyáki, illetve Vicickó. Ifi: 0-5.

Ádámszki Róbert:– Egy jó Kanyárt sikerült legyűrnünk hazai pályán. Vesztett állásból fordítottunk, amihez gratulálok a csapatnak, bár hamarabb is lezárhattuk volna a mérkőzést. Pistának jobbulást, Guszti bácsit meg Isten éltesse a csapat nevében!

Csáki Róbert:- Egy jó iramú, változatos mérkőzésen szenvedtünk vereséget, mert valaki úgy döntött, hogy mi nem nyerhetünk. Nem az ellenünk megítélt két büntetővel van bajom, mert az mindkettő az volt, hanem a részünkre be nem fújt kettővel. De szerencsére, mint a tavasz folyamán mindig, az illetékeseknek sikerült minden döntését megmagyaráznia, csak az a baj, hogy ezek mindig a mi kárunkra történnek. Gratulálok a fiaimnak, további sok sikert az ellenfélnek.

Baktalórántháza-Fehérgyarmat 5-1 (0-1)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Tomori (Tordai, Maleskovits).

Baktalórántháza: Borkó–Balogh (Illés), Kántor, Toldi, Ráti, Fábri, Hajdu (Kőrösi), Geda, Lakatos, Sitku, Nagy. Edző: Gebri Pál.

Fehérgyarmat: Zán-Gál, Lakatos, Veress, Popovics, Kanyó (Talpas), Antal, Imre, Szatke, Mócsán, Dascal. Edző: Siti Ferenc.

Két ellentétes félidő után a hazai csapat látványos gólokkal magabiztos győzelmet aratott.

Gól: Toldi 3, Nagy, Imre (öngól), illetve Szatke. Ifi:1-10.

Gebri Pál:– Maroknyi csapatom a körülményekhez jobban alkalmazkodott és a második félidőben ilyen arányban is megérdemelt sikert aratott, amely lehetett volna nagyobb különbségű is.

Siti Ferenc: – Gratulálok a hazaiaknak, mindeközben köszönetet mondunk megye hármas csapatunknak, szombat délben még úgy volt, hogy tízen leszünk. Ehhez képest 45 percig egész jól tartottuk magunkat. Nehéz időket élünk, de ezek azért vannak, hogy a völgyből kikerülve megerősödve nyerjük meg a sorsdöntő ütközeteket.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés