Lovas Norbert csapata győzelemmel kezdte az új idényt

Akt.:
Lovas Norbert csapata győzelemmel kezdte az új idényt
Nyírgyulaj – A Nyírgyulaj az előző szezont az Aramis ellen fejezte be – akkor a 7. helyért folytatott párharcban oda-vissza verte -, és az újat is ellene kezdte.

Noha kezdettől fogva irányítottak a hazaiak, a második percben mégis a vendéggárda szerzett vezetést szabadrúgásból. Vass Ottóék nem roskadtak magukba, negyedórán belül megfordították az állást és továbbra is lendületesen támadtak, így még az első félidőben újabb gólt lőttek.

A fordulást követően a vendégek már a játékrész első percében kihasználtak egy ziccert. A második félidőt kevesebb nyírgyulaji lehetőség jellemezte, így sokáig izgalmas maradt a találkozó, ám egy újabb hazai gól kockáztatásra bírta az Aramist, aminek az ötödik hazai találat lett az eredménye. Az utolsó másfél percre két góllal közelebb jött a budaörsi együttes, de az izgalmas véghajrából a Nyírgyulaj jött ki győztesül.

MK

fut1

Nyírgyulaj-Aramis 5-4 (3-1)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Belicza (Szelezsán, Szűcs).

Nyírgyulaj: Pallai G. – Klusin, Sánta J., Siska G., Vass O. Csere: Opre R. (kapus), Szabó A., Tóth B., Gömze, Nagy B., Kántor T., Szabó B., Orosz D., Pazonyi. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Címkék: ,


Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés