Megyei rangadóval indul az idei esztendő

Vígh Tamásékra rangadó vár szombaton
Vígh Tamásékra rangadó vár szombaton - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A legerősebb összeállításban állnak majd asztalhoz.

Alig egy hónapos szünet után a hétvégén a 10. fordulóval folytatódik az NB II-es bajnokság. Megyebeli két csapatunk egymás ellen áll asztalhoz Nyírbátorban. Az esélyekről kérdeztük a két szakvezetőt.

– Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen az őszi első otthonában mérkőzünk szombaton. Teljes csapattal vesszük fel a küzdelmet, bár Király Csabát nemrég kétoldali lágyéksérvvel műtötték, így ő nem teljesen egészséges, hiszen egy hete állt ismét munkába.

A legjobbjukat akarják nyújtani

– A hazaiak a mérkőzés esélyesei, de ha jól kijön a lépés, képesek vagyunk egy szoros eredményre – mondta Zolcsák Balázs, a Trio-Maxi Nyíregyháza elnöke.

– Biztos vagyok benne, hogy izgalmas, magas színvonalú mérkőzést fogunk vívni a nyíregyháziakkal, amelyen mind a két együttes a legerősebb összeállításában fogja felvenni a küzdelmet. Ez egy igazi rangadó, ahol nem számít a tabellán elfoglalt aktuális helyezés, mert mindkét csapat a legjobbját akarja nyújtani. Remélem, hogy győzelemmel indítjuk az új évet – bizakodott Csekő Sándor a Nyírbátori ASE szakosztályvezetője.

BBNyírbátor.
SZON.HU


hirdetés