Mentő vitte el a győztes balkányi csapat játékosát

Akt.:
Balkány vs. Csenger
Balkány vs. Csenger - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei I. osztály 13. fordulója három vasárnapi mérkőzéssel zárult.

Tiszántúli Takarék Megyei I. osztály, 13. forduló

Gyulaháza-Nyírgyulaj 3-2 (3-0)

Gyulaháza, 150 néző, v.: Belicza.

Gyulaháza: Bandor – Lakatos T., Tóth F., Horváth M., Kovács B. (Juhász), Bacsó, Éles (Tóth D.), Kozma, Szabó Cs. (Bardi B.), Gáti, Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Nyírgyulaj: Oláh – Buka, Szabó Á. (Orosz), Tóth B., Haburcsák (Mezei), Nagy B. (Fekete), Gömze, Lovas, Erdei, Oxi (Czerula), Török. Edző: Lukács Tibor.

A hazai csapat akaratban felülmúlta a nagyobb tudású vendégeket.

Gól: Tóth F., Kovács R., Éles, ill., Fekete, Török. Kiállítva: Buka B. (Nyírgyulaj). Ifi: 4–4.

Bardi Gábor: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, mert ismét bebizonyította, hogy fegyelemmel, alázattal és összefogással bárki ellen meglepetést tud okozni.

Lukács Tibor: – A hazaiak lelkesedésben felülmúltak bennünket, ezért megérdemelt győzelmet arattak.

Fehérgyarmat-Tiszavasvári 2-1 (1-0)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Major.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics, Orosz (Nagy Z., Farkas), Veress, Barta (Lengyel), Istenes (Imre M.), Antal, Imre Zs. (Dascal), Szatke M., Mócsán. Edző: Siti Ferenc.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Szabó G., Vadász, Bodnár, Holozsnyák (Bolega), Lajos, Lakatos Gy., Száraz, Szolyka G. (Nagy I.), Ujj. Edző: Nagy István.

Olyan fiatal a tiszavasvári csapat, hogy Nagy Pistának majdnem kézzel fogva kellett a játékosait a pályára kivezetnie. A fehérgyarmati csapat zömének is még csak most pelyhedzik az álla, de ők már többször ehetnek töményebb kajákat, s talán a minimális korkülönbségtől erősebbek is kicsit.

Nagyobbakat is bírnak a labdába rúgni és ők lettek a győztesek, mikor a játékvezető bácsi lefújta a meccset, valamint a nagyobb tapsot is ők kapták a néniktől és a bácsiktól.

Gól: Barta, Nagy Z., ill. Vadász. Ifi: 4-1.

Tudósított: Papp Attila.

Siti Ferenc: – A győzelmen kívül másnak örülni nem tudunk, de mindenféleképp pozitívum, hogy az idén nem is egy ehhez hasonló meccs volt, amit nem sikerült megnyernünk. A szimpatikus vendégeknek sok sikert kívánok a továbbiakban.

Nagy István: – Ezen a délutánon mindent megtettünk annak érdekében, hogy pontot vigyünk el Gyarmatról, de a szerencsésebb hazaiak itthon tartották a három pontot.

Balkány-Csenger 3-0 (1-0)

Balkány, 120 néző, v.: Kosztyu.

Balkány: Tóth D. – Posta, Csehil, Gelsi, Csatári (Onisziko), Potornai (Molnár F.), Ohár (Huszár), Vajda A., Tóth Z., Kállai, Bogdanovics (Viscsák). Edző: Mirgai László.

Csenger: Juhász – Mona, Pálfi, Orosz, Stef, Osváth, Péter, Kövesligeti, Lengyel, Gaál, Veréczi. Edző: Csík Tibor.

A hazaiak szép győzelmére árnyékot vett, hogy Csatári Áront mentő szállította el – a balkányi játékos rosszul lett a pályán. (Mirgai László elmondása szerint a helyszínen történt mérések alapján a futballistának nem a szívével és a vérnyomásával volt probléma.)

Gól: Vajda, Ohár, Posta.

Mirgai László: – Végig kézben tartottuk a mérkőzést, a játékosaim mentálisan nagyon jól álltak hozzá ehhez meccshez. Elöl is, hátiul is hiba nélkül játszottunk, helyzetet sem engedtünk az ellenfélnek. Nagyon sportszerű meccsen megérdemelten nyertünk.

Csík Tibor: – Egyesek hozzáállása óriási kérdőjel a számomra. Gratulálok az ellenfélnek!


Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei I. osztály 13. fordulója öt szombati mérkőzéssel kezdődött. Tiszántúli Takarék Megyei I. osztály, 13. forduló Mátészalka-Vásárosnamény 3-1 (1-0) Mátészalka, 150 néző, v.: Bíró. Mátészalka: Somogyi – Szántó, Hevele, Barnucz, Lyáh (Farkas), Gábor (Cs...Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés