Mezőgazdasági munkagépből szívott le 20 liter gázolajat a nyírgyulaji férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Mezőgazdasági munkagépből szívott le 20 liter gázolajat a nyírgyulaji férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: Pixabay
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Dávid 28 éves nyírgyulaji lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi bement egy nyírgyulaji ingatlan udvarán a géptároló fészerbe és az ott parkoló mezőgazdasági munkagépből leszívott és eltulajdonított mintegy 20 liter gázolajat. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 27 éves nyíregyházi lakost 2019. január 27-én, Nyíregyházán. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől korábban jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy 21 éves vásárosnaményi lakost. Az eljárás adatai szerint a férfi eltulajdonított egy kerékpárt, amit a tulajdonosa egy vásárosnaményi presszó előtt, lezáratlan állapotban hagyott 2019. január 27-én.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés