Nagy volt a forgalom a szabolcs-szatmár-beregi árkokban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Nagy volt a forgalom a szabolcs-szatmár-beregi árkokban – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: Destin Fire Control District
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Kedden több balesetnél avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói. Az útról lesodródott és árokba hajtott egy személygépkocsi kedden Nyírbátor és Máriapócs között a 4911. számú úton. A járműben egy ember utazott, aki sérülést nem szenvedett. A balesethez a nyírbátori hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelést követően kerekeire állították a járművet. Csenger és Csengerújfalu között a csengeri önkormányzati tűzoltók segítségét kérték egy árokba csúszott autónál. A beavatkozók áramtalanították járművet, amelyben öt ember utazott, közülük ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. Tiszakanyár és Dombrád között egy kisbusz csúszott árokba kedd este. A balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű áramtalanítását végezték el. A járműben két ember utazott, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Berendezési tárgyak égtek egy családi ház előszobájában kedden Balsán, a Szabadkai utcában. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy gyorssugár segítségével eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés